header

Contact David Yoshikawa

Cancel

David Yoshikawa, MSc. is sinds 2007 werkzaam als Consultant bij Stratix Consulting.

Binnen zijn functie richt hij zich met name op de uitvoer van marktstudies en strategische business planning op het gebied van telecom en (supersnel) breedband. Verder beschikt David over ruime kennis en ervaring in de uitvoering van Europese aanbestedingen, met name in innovatieve en technologie gedreven omgevingen.

David voert uiteenlopende projecten uit, zowel voor private als publieke opdrachtgevers, waarbij zijn rol varieert van projcetsecretaris tot strategisch adviseur. Daarnaast is David een van de verantwoordelijken van het FttH Knowledge Center, een onderdeel van de Stratix Academy dat zich richt op onderzoek naar Fiber-to-the-Home met als thema's: beschikbaarheid, diensten, regelgeving, business modellen en technologische ontwikkelingen.

David voltooide in 2007 de masterstudie International Business & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn afstudeeronderzoek richtte zich op de invloed van digitale convergentie op de concurrerentieposities van leidende West Europese mobiele operators.

stadswonen.png provzeeland.png kpn.png lifewatch.png schuuring.png