Niels Hatzmann2022-01-27T10:54:00+00:00

Niels Hatzmann

Ik ben een enthousiaste adviseur met een brede ervaring in beleid, communicatie en organisatie.

Schakel mij in voor scherpe analyse, nieuwe invalshoeken en praktische oplossingen. Het grensvlak tussen techniek en samenleving is mijn werkveld. Complexe onderwerpen maak ik met heldere en eenvoudige taal begrijpelijk en toegankelijk, zodat keuzes goed afgewogen kunnen worden.

Na mijn studie Sociale Geografie / Planologie heb ik een vliegende start gemaakt bij de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting, waar geëxperimenteerd werd met nieuwe methodes voor de volkshuisvesting. Daarnaast organiseerden we grote subsidieprogramma’s, deden onderzoek en gaven advies. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met beleidsontwikkeling en vernieuwing in de non-profit sector.

In 2012 heb ik van de autosport mijn werk gemaakt. Onder de naam ‘Dutch Rally Press’ help ik organisatoren en teams bij de marketing en organisatie van evenementen in Europa en Afrika. Ook werk ik als als communicatieadviseur in de automotive sector. Het is hands-on en strategisch tegelijkertijd. De autosport leerde me dat je om als eerste te finishen, je allereerst moet finishen.

Naast advieservaring heb ik een brede technische belangstelling. Vanaf jonge leeftijd ben ik actief in de werkplaats, tijdens mijn studie werkte ik onder andere bij het Computercentrum ACCU van de Universiteit Utrecht, daarna haalde ik mijn licentie als radiozendamateur en komend jaar hoop ik ‘May Contain Hackers 2021’ te helpen organiseren, de vierjaarlijkse internet-conferentie waarmee we de mondiale hacker-community naar Nederland halen.

In het werk voor Stratix combineer ik mijn advies- en onderzoekservaring met mijn belangstelling voor techniek en infrastructuur. Mijn doel is om de techniek en de daarbij behorende keuzes helder en leesbaar inzichtelijk te maken, waar nodig voorzien van goed advies.

mark jacobs

NIELS HATZMANN
Associate consultant
+31 35 622 20 20
niels.hatzmann@stratix.nl

Menu