Werken bij Stratix

Werken bij Stratix2021-02-03T21:02:20+00:00

Werken bij Stratix

Wij zoeken altijd enthousiaste junior consultants en consultants die geïnteresseerd zijn in innovatie en technologie, en de impact daarvan op bedrijven, overheid, en de maatschappij. Je bent analytisch sterk en in staat complexe situaties te overzien. Daarnaast heb je een brede interesse, en je bent leergierig en wilt samen in een team werken aan de uitdagingen van onze klanten.  

Stratix is op dit moment op zoek naar junior consultants. Ook hebben wij regelmatig ruimte voor een meeloop stage. Daarnaast zoeken wij altijd consultants met relevante ervaring, expertise, en een eigen netwerk.

Vacature Junior consultant

Als junior consultant wordt je meegenomen in de volle breedte van onze advies praktijk. Je voert in een team projectwerkzaamheden uit, en krijgt al snel eigen verantwoordelijkheden voor delen van een project. Je wordt geacht zowel zelfstandig als met anderen werkzaamheden uit te voeren zoals gegevensverzameling , het houden van interviews, het uitvoeren van analyses, en het opstellen van rapportages.

Opleiding en ervaring

  • Afgeronde universitaire opleiding , met cijfermatig inzicht
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen en bent in staat complexe problemen te doorgronden
  • Uitstekend in woord en geschrift zowel in Nederlands als in Engels
  • Commerciële affiniteit en in staat een netwerk op te bouwen en onderhouden

Pre:

  • Kennis van de technische inrichting van vaste en/of mobiele communicatienetwerken

Stageplaatsen

Meeloop stageplaats Communicatie en marketing voor HBO / WO student

Wij zoeken een student die ons kan ondersteunen met onze communicatie werkzaamheden.

  • wij hebben assistentie nodig bij het maken van presentatiemateriaal voor interne trainingen zoals: presentatie techniek, rapportage, onderhandelingsgesprekken, etc.
  • onze website en twitter moet regelmatig worden bijgewerkt met nieuwsberichten

Je kunt met deze stage waardevolle ervaring op doen in een groeiende markt met talloze carrière mogelijkheden. Ben je of ken je een energieke Marketing en Communicatie student die halverwege of tegen het einde van zijn studietijd zit en spreekt de stage je aan, bel of mail gerust: office@stratix.nl  (tel: 035-6222020).

Meeloop stageplaats

Wij zoeken een HBO of WO student die ons kan ondersteunen. Je kunt met deze stage waardevolle ervaring op doen. Interesse? Bel of mail gerust: office@stratix.nl  (tel: 035-6222020).

werken bij

STRATIX BV

Julianalaan 1

1213 AP Hilversum

+31 35 622 2020

office@stratix.nl

KvK: 57689326

BTW: NL8526.92.079.B.01

Menu