Jelle Verweij2022-11-24T14:14:28+00:00

Jelle Verweij

Na enkele omwegen ben ik in november 2020 bij Stratix terechtgekomen. Die omwegen begonnen met mijn belangstelling voor de maakbaarheid van menselijk gedrag, de reden dat ik na mijn bachelor Psychologie koos voor een master Toegepaste Cognitieve Psychologie. Gedurende beide studies ontwikkelde ik een interesse voor data-analyse en de privacykwesties die daarbij komen kijken. Naast mijn studie heb ik ook geruime tijd bij een onderwijsadviesbureau gewerkt als productontwikkelaar, methodoloog en psychometricus.

Op zoek naar meer technische kennis en begrip van aankomende ontwikkelingen besloot ik ook een master Innovation Sciences te gaan doen. Deze heb ik afgesloten met een onderzoek naar de relatie tussen privacy-beleving en ontwikkelingen in technologieën op het gebied van dataverzameling. Daarnaast hoop ik me blijvend te kunnen ontwikkelen op meer technische gebieden en kijk ik uit naar toekomstige relevante innovaties binnen de telecomwereld.

‘Een brede interesse dus!’

Geholpen maar niet beperkt tot data-analyse, cognitie, onderwijs(innovatie), politiek beleid en privacywetgeving probeer ik vanuit meerdere invalshoeken de uiteenlopende en complexe vraagstukken te bekijken die bij Stratix binnenkomen. Ik werk bijvoorbeeld aan projecten over de energietransitie, over datacenters en over beleid rond internetinfrastructuur. Ik ben goed in staat en vind het leuk om meerkoppige problemen te analyseren en met innovatieve oplossingen te komen.

‘Buiten mijn werk’

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport en muziek. Zo speel ik verschillende instrumenten en heb ik een uitgebreide verzameling platen en cd’s. Daarnaast bezoek ik regelmatig een concert of festival. Op het moment sta ik zelf niet op het podium, maar ik heb in het verleden in meerdere bandjes gezeten en hoop dat ook in de toekomst weer te doen.

david yoshikawa

JELLE VERWEIJ
Consultant 
+31 35 622 20 20
jelle.verweij@stratix.nl

Menu