Melanie Siezen-van Cruijsen2021-02-03T20:59:44+00:00

Melanie Siezen-van Cruijsen

Na mijn HEAO opleiding commerciële economie, ben ik midden jaren 90 bij WorldCom in Amsterdam gaan werken. In een opkomende telecomsector betekende dat pionieren en nieuwe kantoren helpen opzetten. De dynamiek in de telecomsector sprak me zo aan dat ik in de sector ben blijven werken. Vooral “regelwerk” ligt me en ik hou van veel variatie in mijn werk; bij Stratix lukt dat goed. Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle ondersteunende en facilitaire zaken binnen het kantoor, zoals boekhouding, personeelszaken, projectmanagement en facturatie. Naast de meer praktische en uitvoerende taken vind ik het erg leuk om ook inhoudelijk bij projecten betrokken te zijn. Doordat ik al heel wat jaren nauw samenwerk met de consultants in offertetrajecten en rapportages, ben ik inmiddels behoorlijk ingevoerd in de inhoudelijke kant van de opdrachten. Dat maakt mijn werk interessant. Daarnaast hou ik me bezig met interne procesverbetering en communicatie. Ik onderhoud contact met veel verschillende mensen en dat vind ik een zeer positief aspect van mijn werk.

“Flexibiliteit is noodzakelijk in dit werk”

In het advieswerk is er regelmatig sprake van spannende momenten, bijvoorbeeld vlak voor een deadline. Ik voel me met het team verantwoordelijk voor het halen van die deadlines en dan buig ik mee. Soms moet ik mijn mannetje staan om een voor het bureau en de opdrachtgever zo goed mogelijk resultaat te behalen, dan kan ik pragmatisch te werk gaan en ben ik vrij direct in mijn communicatie. Ik hecht er belang aan dat verwachtingen duidelijk zijn, dat zorgt voor optimale samenwerking en sfeer binnen het team.

“Na mijn werk”

In mijn vrije tijd sport ik graag met mijn gezin en met vriendinnen: ideaal om het sportieve met het sociale te combineren. Ik doe aan hardlopen, wandelen, tennissen en ben regelmatig in de sportschool, want ik hou óók van lekker eten. Ik ben verder geïnteresseerd in FttH vraagbundeling in mijn woonplaats. Door mijn collega’s wordt ik wel een halve geek genoemd, ik hou erg van elektronische gadgets.

melanie siezen-van cruijsen

MELANIE SIEZEN-VAN CRUIJSEN
director
+31 35 622 20 20
melanie.vancruijsen@stratix.nl

Menu