header

Stratix lanceert vernieuwde Glaskaart, editie 2013 Q3

Stratix heeft in samenwerking met het eSociety Platform een nieuwe Glaskaart en Glasradar uitgebracht geldend voor het derde kwartaal van 2013. De kaart is volledig vernieuwd en bevat een aantal nieuwe functionaliteiten.

 

Over de Glaskaart

De digitale Glaskaart toont op gemeenteniveau het percentage "Homes Passed": het aantal woningen dat zonder veel inspanningen (direct) aangesloten kan worden op een glasvezelkabel (inclusief de woningen die al glasvezel hebben tot in de meterkast).
De Glaskaart is samengesteld door Stratix Consulting in samenwerking met het e-Society Platform en wordt tweemaal per jaar geactualiseerd.

FttH Perskit

Stratix Consulting ontvangt regelmatig verzoeken vanuit de media over de laatste stand van zaken omtrent uitrol van glasvezel in Nederland. Speciaal daarvoor heeft Stratix een aparte sectie op haar website ingericht waar de volledige FttH marktrapportage(s) van Stratix en bijbehorende perskit(s) beschikbaar worden gesteld. De perskit bestaat uit een persbericht en diverse voor publicatie geschikte grafieken en figuren. Daartoe behoren ook de digitale Glaskaart en Glasradar van Nederland, die de actuele beschikbaarheid en groeiontwikkelingen van Fiber-to-the-Home in Nederlandse gemeenten weergeven.

FttH-Monitor - Gedetailleerde glasvezelinformatie

Stratix Consulting stelt meer gedetailleerde informatie over glasvezel in Nederland beschikbaar middels de FttH-Monitor, een database en research tool, die een gedetailleerd inzicht geeft in de Nederlandse glasvezel-markt, waaronder:

  • Totaal aantal passieve en actieve glasaansluitingen op landelijke en regionaal niveau;
  • Glasvezel footprints van alle in Nederland actieve glasvezelaanbieders;
  • Uitsplitsing naar type glasvezelprojecten: vraagbundeling, kabelaars, nieuwbouw, etc.;
  • Technische eigenschappen glasnetten: topologie, architectuur, technologie

Voor nadere informatie of vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kpn.png rws.png ciz.png sluis.png uu.png