header

Technology consulting

Stratix is een ideale partner om de effectiviteit en efficiëntie van ICT binnen organisaties te maximaliseren. Onze adviseurs zijn met hun strategisch inzicht en uitgebreide kennis en ervaring in de technologische aspecten van ICT, als geen ander in staat om de ICT-infrastructuur en systemen binnen organisaties in lijn te brengen met de strategie en (commerciële) doelstellingen.

Onze vakinhoudelijke kennis reikt ver: netwerkarchitectuur, standaardisatie, apparatuur specificaties, best practises van ICT-gerelateerde bedrijfsprocessen en toonaangevende technologieën en leveranciers. Zodoende bezit Stratix een hoge mate van deskundigheid op nagenoeg alle facetten die spelen rondom ICT-infrastructuur. Ongeacht of het een internationale backbone infrastructuur betreft of een bedrijfsnetwerk ter ondersteuning van kantoorautomatisering en telefonie.

Typische opdrachten die Stratix op dit gebied uitvoert zijn (architectuur)ontwerp, het opstellen van specificaties voor ICT-infrastructuren en het uitvoeren van reviews of audits op bestaande ICT-infrastructuur of ontwerpvoorstellen. Als onafhankelijke partij zijn wij bij uitstek geschikt voor een 'second opinion' of het uitvoeren van een technology assessment. Met zo'n assessment kunnen we onderzoeken welke technologische opties er zijn om een bepaald probleem op te lossen of verbeteringen door te voeren in de organisatie.

caihw.png btg.png cogas.png lifewatch.png eurofiber.png