header

Regionale informatiesessie breedband

Deze bijeenkomst over de kansen die breedband biedt voor de regio Noord-Holland noord zal plaatsvinden op 25 juni in Alkmaar. Namens Stratix zal Dick van Schooneveld, voorzitter werkgroep Gemeentesupport van het eSociety Platform, één van de sprekers zijn.


Op 25 juni zal de regionale informatiesessie breedband plaatsvinden in het AFAS Stadion te Alkmaar, een informatieve bijeenkomst over de kansen die breedband te bieden heeft voor de regio Noord-Holland noord. De bijeenkomst is het resultaat van een samenwerking tussen de Digitale Steden Agenda en het eSociety Platform. Doel van de bijeenkomst is niet alleen om inzicht te geven in de kansen, maar ook om u te informeren over wat er zoal bij de aanleg komt kijken en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van diensten. Na een aantal plenaire sprekers wordt u in staat gesteld om tijdens Ronde Tafel sessies te discussiëren met experts en uw collega’s uit andere gemeenten. U kunt dan uw vragen stellen die leven in uw gemeente. Daarbij gaat het over onderwerpen zoals infrastructuur, aanleg breedband in de buitengebieden, diensten (vanuit de Digitale Steden Agenda zullen de thema’s zorg en onderwijs vertegenwoordigd zijn), bedrijvigheid (zoals bedrijventerreinen) en Smart Cities / eTowns.

Programma

12.00 uur: ontvangst met lunch
13.00 uur: plenair gedeelte met sprekers als Vincent Dekker (Eindredacteur Trouw, trekker van het lokale initiatief Bergen BreedBand), Jeanôt van Belkom (adviseur ICT & Innovation policy provincie Noord-Holland), Arno Groenendijk (Digitale StedenAgenda) en Dick van Schooneveld (voorzitter
werkgroep Gemeentesupport van eSociety Platform).
14.00 uur: pauze met netwerken
14.30 uur: Ronde Tafel Sessies over de onderwerpen Infrastructuur, Buitengebieden, Diensten (zorg en educatie), Bedrijvigheid (bedr. Terreinen, zakelijk BB/MKB) en Smart Cities/eTowns.
16.30 uur: plenaire terugkoppeling plus discussie
17.00 uur: borrel , informatiemarkt en netwerken

Deelname aan dit event is geheel kosteloos!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

beeldengeluid.png caihw.png europeancommission.png 100_nl.png agentschaptelecom.png