header

Vacature Junior Consultant

Wij zoeken enthousiaste junior consultants die geïnteresseerd zijn in innovatie en technologie, en de impact daarvan op bedrijven, overheid, en de maatschappij. Als junior consultant word je meegenomen in de volle breedte van onze advies praktijk. Je voert in een team projectwerkzaamheden uit, zoals gegevensverzameling, het houden van interviews, het uitvoeren van analyses, en rapportages.

Het strategisch adviesbureau Stratix is een klein maar invloedrijk bureau, gespecialiseerd in  telecom/ICT-infrastructuur. Wij adviseren op gebied van beleid, techniek en investeringsvraagstukken rond vaste en draadloze netwerkinfrastructuur. Onderwerpen die ons momenteel bezighouden zijn onder andere: Internet of Things, Privacy en veiligheidsvraagstukken, breedband in het buitengebied, aanbestedingen op het gebied van telecom-infrastructuren en netwerkapparatuur, en waardering van telecom-infrastructuren.

Heb je een universitaire opleiding afgerond? Beschik je over analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en ben je in staat complexe problemen te doorgronden? Heb je een brede interesse, ben je leergierig, en wil je samen in een team werken aan de uitdagingen van onze klanten?
Je kunt bij Stratix waardevolle ervaring op doen in een groeiende markt met talloze carrière mogelijkheden. Ben je of ken je een energieke jonge consultant of een laatstejaars student, bel of mail gerust voor meer informatie:

Telefoon: 035-6222020

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.stratix.nl

drentsmuseum.png btg.png eurofiber.png europeancommission.png skv.png