header

Landelijke startbijeenkomst govroam

Op dinsdagmiddag 14 april van 12.30 tot 17.00 uur organiseren de Stichting govroam, gemeente Den Haag en SURFnet een landelijke startbijeenkomst over govroam. U wordt geïnformeerd over de wijze waarop uw organisatie kan deelnemen aan govroam.

Met govroam krijgen uw overheidsmedewerkers toegang tot de wifi-netwerken van alle andere deelnemende instellingen. Na één keer inloggen kunnen zij overal online; op een veilige manier en zonder steeds opnieuw te hoeven inloggen.

Hoe kunt u meedoen? Alle overheidsinstellingen in Nederland kunnen hun bestaande wifi-netwerk koppelen aan govroam. Dit gebeurt op basis van de eduroam standaard uit het onderwijs. Deze is ontwikkeld door SURFnet en inmiddels wereldwijd in gebruik.

Graag nodigen we alle geïnteresseerden in govroam uit om aanwezig te zijn. Organisaties die eerder deelnamen aan de proefperiode ondertekenen deze middag op symbolische wijze hun aansluitovereenkomst met stichting govroam. Zij delen hun ervaringen met u; de tips-and-tricks uit de praktijk en alle antwoorden op vragen die zij hadden.

Dinsdag 14 april 2015
Tijdstip: 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Haagse Lobby, Stadhuis Den Haag, Spui 68

Voor een video-uitleg van govroam ga naar: http://www.govroam.nl/

Meldt u nu alvast aan via http://www.govroam.nl/14april
Het definitieve programma wordt zo snel mogelijk aan u toegezonden.

agentschaptelecom.png rws.png tennet.png sara.png cogas.png