header

Regionale breedbandsessie Deventer

Op 25 september a.s. organiseren Stedenlink en het eSociety Platform een informatiebijeenkomst in Deventer over de maatschappelijke kansen die breedband biedt voor de regio Overijssel. Namens Stratix zal Alexander ter Haar die dag iets vertellen over draadloze oplossingen.

PROGRAMMA
Onder leiding van Marc-Jan Ahne, burgemeester van Ommen, worden we door een middagvullend programma geleid. In het plenaire deel zullen verschillende sprekers en onderwerpen aan bod komen, waaronder:

• Koen Salemink, die vanuit de Rijksuniversiteit Groningen een bijdrage zal leveren over het belang van breedband in het buitengebied.
• Arno Groenendijk, gemeente Deventer, hij zal een toelichting geven over het belang van breedband voor de lokale digitale agenda.
• Arjo van Veenendaal, werkzaam bij de gemeente Enschede, zal toelichten hoe zij hun publiek WiFi-netwerk hebben ingericht.

Na het plenaire gedeelte staan twee workshops op het programma, die door experts uit het veld worden begeleid. Daarin wordt de dialoog aangegaan over de volgende thema's:

• Infrastructuur
• Diensten in de zorg
• Diensten in het onderwijs
• Bedrijvigheid
• Breedband in het Buitengebied
• Smart Cities

Na de workshops worden de resultaten van de middag in een gezamenlijke sessie besproken. De middag wordt afgesloten onder het genot van een drankje.

AANMELDEN
Je kunt je alvast Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de bijeenkomst. Heb je vragen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., programmamedewerker Open Netwerken DSA, tel.: 06-52065761

PROGRAMMA

Onder leiding van Marc-Jan Ahne, burgemeester van Ommen, worden we door een middagvullend programma geleid. In het plenaire deel zullen verschillende sprekers en onderwerpen aan bod komen, waaronder:

 

·       Koen Salemink, die vanuit de Rijksuniversiteit Groningen een bijdrage zal leveren over het belang van breedband in het buitengebied.

·       Arno Groenendijk, gemeente Deventer, hij zal een toelichting geven over het belang van breedband voor de lokale digitale agenda.

·       Arjo van Veenendaal, werkzaam bij de gemeente Enschede, zal toelichten hoe zij hun publiek WiFi-netwerk hebben ingericht.

 

Na het plenaire gedeelte staan twee workshops op het programma. Experts uit het veld begeleiden de workshops. We gaan met elkaar de dialoog aan over de volgende thema’s:

 

·       Infrastructuur

·       Diensten in de zorg

·       Diensten in het onderwijs

·       Bedrijvigheid

·       Breedband in het Buitengebied

·       Smart Cities

 

Na de workshops bespreken we gezamenlijk de resultaten van de middag. We sluiten de middag af onder het genot van een drankje.

 

AANMELDEN

Je kunt je alvast Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de bijeenkomst. Heb je vragen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., programmamedewerker Open Netwerken DSA, tel.: 06-52065761

tennet.png skv.png rws.png provdrenthe.png bevolkingsonderzoek.png