header

Contact Mark Jacobs

Cancel

Ir. Mark Jacobs is Senior Consultant met ruim 20 jaar ervaring in advisering over complexe vraagstukken op het gebied van innovatie van ICT-infrastructuur en telecommunicatie. Mark is één van de Stratix mensen van het eerste uur, van huis uit ingenieur Industrieel Ontwerpen en dus vooral een generalist.

Zijn adviespraktijk bij Stratix omvat een groot aantal projecten waarin hij zowel in de rol van coördinator, projectleider als inhoudelijk deskundige heeft geacteerd. Zijn specialisaties zijn Europees aanbesteden en het managen van transitieprocessen in complexe omgevingen.

Mark ontleent zijn ervaring aan project management opdrachten, technische studies en een groot aantal (Europese) aanbestedingen. Hij heeft meegewerkt in vele opdrachten, zowel in grote projectteams in langlopende projecten als in kortlopende opdrachten met een hoge werkdruk. Gedurende de laatste tien jaar heeft hij zich gespecialiseerd in Europees aanbesteden en het leiden van transitieprocessen. In omvangrijke Europese aanbestedingen heeft hij diverse rollen vervuld: projectleider, projectsecretaris en materiedeskundige.

Mark staat bekend als een actieve, resultaatgerichte doener.

provflevoland.png agentschaptelecom.png recron.png citc.png btg.png