header

Project management en ondersteuning

Op het gebied van informatie- en telecommunicatie infrastructuur levert Stratix naast advieswerk ook projectmanagement, interim-management en organisatieondersteuning.

Wij vinden dat niet alleen de beheersing van management- en organisatieprocessen cruciaal is, maar ook de inhoudelijke kennis van en affiniteit met het onderwerp. Stratix adviseurs beschikken over managementvaardigheden in combinatie met expertise in technologie, bedrijfsvoering en regelgeving.

Over ons gehele kennisveld verlenen wij ook management consulting. Wij nemen vakkennis als uitgangspunt voor het terrein waarop wij projectmanagement en ondersteuning bij organisatievraagstukken bieden. Wij beschouwen de management dienstverlening als verlengstuk van onze kennispraktijk.

Als projectmanagers zijn wij inzetbaar binnen uiteenlopende projecten op het gebied van ICT- infrastructuur en systemen, zowel binnen het hoger onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Onze focus ligt daarbij op het managen van complexe transitieprocessen en bij het beheersen van grote ICT-projecten.

cbs.png tudelft.png amsterdam.png provfriesland.png surfnet.png